Климент Охридски 105

Струмица

+389 034 330 695

Закажете сервис

Пон - Саб: 8:00 - 16:00

Ве очекуваме

Pulsor 500

Конвенционалните ладилни единици зависат од брзината на моторот и достигнуваат оптимален капацитет на 2400 вртежи во минута. Но, за време на градските испораки, вашето комбе работи 90% од времето со мала брзина (под 2400 вртежи во минута). Ова го загрозува ладилниот капацитет и го отежнува одржувањето на вистинската температура за вашите производи.

Во стандарден циклус на урбана испорака револуционерниот уред Pulsor користи од технологијата E-Drive поврзан со инверторот и херметичкиот компресор со променлива варијанта.

Pulsor 500 обезбедува постојано ладење во текот на денот.

 • Револуција на ладење
 • Ниска цена на сопственост
 • Обезбедување на одржливост
 • Висок капацитет со брзина во мирување
 • Совршена технологија
 • Ладилен капацитет
  (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
Капацитет на ладење на дизел 2400rpm 0°C (W)3 930
Капацитет на ладење на дизел 2400 rpm -20°C (W)2 165
Капацитет на ладење на дизел 1000 rpm 0°C (W)3 930
Капацитет на ладење на дизел 1000 rpm -20°C (W)2 165
Капацитет на ладање на струја (W)3 985
Капацитет на ладање на струја (W)2 180
 • Капацитет на греење
Систем на греење на дизел (W)3 000
Систем на греење на струја (W)3 000
 • Проток на воздух
  (Работа со голема брзина на моторот)
(AMCA 21085) m3/hr1 490
 • Тежина
Ладилен Уред на Дизел и струја130 kg

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…