Климент Охридски 105

Струмица

+389 034 330 695

Закажете сервис

Пон - Саб: 8:00 - 16:00

Ве очекуваме

Pulsor 400

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

При изборот на единицата за ладење, треба да бидете сигурни дека ќе ви помогне да ги испорачувате стоките на клиентите во совршена состојба, во секое време.

 • Револуција на ладење
 • Ниска цена на сопственост
 • Обезбедување на одржливост
 • Висок капацитет со брзина во мирување
 • Совршена технологија
  • Ладилен капацитет
   (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
   MCS 1 100
  Капацитет на ладење на дизел 2400rpm 0°C (W)3 575
  Капацитет на ладење на дизел 2400rpm -20°C (W)1 930
  Капацитет на ладење на дизел 1000rpm 0°C (W)3 420
  Капацитет на ладење на дизел 1000rpm -20°C (W)1 930
  Капацитет на ладање на струја (W)3 615
  Капацитет на ладање на струја (W)1 920
  • Капацитет на греење
  Систем на греење на дизел (W)3 000
  Систем на греење на струја (W)3 000
  • Проток на воздух
   (Работа со голема брзина на моторот)
  (AMCA 21085) m3/hr1 580
  • Тежина
  Ладилен Уред на дизел и струја91 kg
  Испарувач30 kg

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…