Климент Охридски 105

Струмица

+389 034 330 695

Закажете сервис

Пон - Саб: 8:00 - 16:00

Ве очекуваме

Pulsor 350

Потребна е висока способност …

Чести запирања, повеќе отвори на врати, метеж во сообраќајот, мулти-температурни производи и чувствителни производи – тешко е да се одржи ладниот ланец. За да ја задржите температурата правилно, вашата ладилна единица треба да обезбеди брзо паѓање и висок капацитет во секое време.
Конвенционалните ладилни единици зависат од брзината на моторот и достигнуваат оптимален капацитет на 2400 вртежи во минута. Но, за време на градските испораки, вашето комбе работи 90% од времето со мала брзина (под 2400 вртежи во минута) *. Ова го загрозува ладилниот капацитет и го отежнува одржувањето на вистинската температура за вашите производи.
* Во стандарден циклус на урбана испорака

 • Револуција на ладење
 • Ниска цена на сопственост
 • Обезбедување на одржливост
 • Висок капацитет со брзина во мирување
 • Совршена технологија
 • Ладилен капацитет
  (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
 MCS 850
Капацитет на ладење на дизел 2400rpm 0°C (W)3 110
Капацитет на ладење на дизел 2400rpm -20°C (W)1 780
Капацитет на ладење на дизел 1000rpm 0°C (W)3 110
Капацитет на ладење на дизел 1000rpm -20°C (W)1 780
Капацитет на ладање на струја (W)3 160
Капацитет на ладање на струја (W)1 805
 • Капацитет на греење
Систем на греење на дизел (W)2 100
Систем на греење на струја (W)2 100
 • Проток на воздух
  (Работа со голема брзина на моторот)
(AMCA 21085) m3/hr1 030
 • Тежина
Кондензатор за пат и standby 91 kg
Испарувач22 kg

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…

Зошто МАНИ СЕРВИС

Контакт

Локација