Климент Охридски 105

Струмица

+389 078 479 610

Закажете сервис

Пон - Пет: 08:00 - 16:00 Саб: 08:00 - 15:00

Ве очекуваме

Без разлика дали ви е потребна поддршка за дефекти во вашата земја или на меѓународно ниво, со услугата oneCALL™, нашиот тим е при рака да ви помогне да се вратите на патот што е можно поскоро — 24/7/365 — со минимална мака.

Едноставен пристап


Пристапете до услугата oneCALL™ со прегледување на нашите бесплатни броеви. Ние, исто така, се грижиме за администрацијата, како што се плаќањата и размената на валута во ваше име, без оглед на тоа каде Ви е потребна услугата, за да ви помогнеме да ги олесниме работите.

oneCALL™ – Едно решение


Покривајќи речиси 32 земји со мрежа од повеќе од 600 сервисни точки, нашата помош oneCALL™ ќе Ве поврзе со специјалист кој го зборува вашиот јазик и може да обезбеди брзо да ја добиете потребната помош.

Ве информираме


Разбираме како дефектите може да ги нарушат операциите на транспортното ладење, особено кога се случуваат во друга земја, па затоа ќе Ве информираме за време на секој клучен чекор за да Ве вратиме на патот. Покрај телефонските ажурирања, имате и можност да добивате СМС во живо, е-пошта и известување за статусот на веб-тракерот преку Интернет за да можете соодветно да го планирате вашиот бизнис.

Специјалистичка експертиза


Со пристап до најновиот дијагностички софтвер, специјализирани алатки и техничка литература, никој не ја разбира опремата на Carrier Transicold подобро од нашите сервисни инженери. Додадете на ова големо складирање на оригинални делови за квалитет со сигурен квалитет и можете да бидете сигурни дека навистина сте во рацете на експертите.

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани ДООЕЛ е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…

Зошто МАНИ ДООЕЛ

Контакт

Локација