Климент Охридски 105

Струмица

+389 034 330 695

Закажете сервис

Пон - Саб: 8:00 - 16:00

Ве очекуваме

Neos® 100S

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Направен од алтернаторот, опсегот на ладење NEOS 100 S комбинира постојано ладење и греење за возила до 6 m3 со флексибилна инсталација. Достапно во 2 верзии, Тенок и Сплит, тој е разноврсен и сигурен избор за клиенти кои сакаат заштита од карго, сигурност и удобност на возачот.

 • Наменет за практичност
 • Зачувување на ладниот ланец
 • Прво за безбедност и животна средина
 • Надворешно за флексибилност
 • Ладилен капацитет
  (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
Капацитет на ладење на дизел 0°C (W)1 160
Капацитет на ладење на дизел -20°C (W)450
Капацитет на ладање на струја 0°C (W)1 190
Капацитет на ладање на струја -20°C (W)450
 • Проток на воздух
  (Работа со голема брзина на моторот)
(AMCA 21085) m3/hr700
 • Тежина
Кондензатор48 кг
Испарувач (MNS600)15

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…