Климент Охридски 105

Струмица

+389 034 330 695

Закажете сервис

Пон - Саб: 8:00 - 16:00

Ве очекуваме

Datatrak

 

 

 

 

 

Datashare е картичка што се вметнува во контролниот модул и автоматски се презема во внатрешната меморија на единицата VECTOR.
Ова е лесен начин за преземање на податоците од последните 2 месеци во движење.

  • Режим на работа на единицата за ладење
  • Аларми
  • Одмрзнување
  • Температури (поставена точка и враќање на воздухот)
  • Ниво на гориво (ако опремата вклучува сензор за ниво на гориво)
  • Напон на батеријата

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…