Климент Охридски 105

Струмица

+389 034 330 695

Закажете сервис

Пон - Саб: 8:00 - 16:00

Ве очекуваме

DataCold 100

 

 

 

 

 

DataCOLD100 е прифатливо решение за да се усогласат со EN12830 и лесно да ги преземате снимените податоци лесно со USB клуч.

  • Усогласеност со регулативата и леснотијата на користење
  • Во согласност со EN12830

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…