Климент Охридски 105

Струмица

+389 034 330 695

Закажете сервис

Пон - Саб: 8:00 - 16:00

Ве очекуваме

ColdTrans

 

 

 

 

 

COLDTrans, опцијата за комуникации GPRS во рамките на DataCOLD, овозможува далечинско и управување во реално време на камиони и приколки контролирани на температурата.

 • Посветено решение за управување со ладен ланец
 • Постојано известување на веб-страница
 • Фаќање на податоци кога нема GPRS покриеност
 
 • Температура во реално време и информации за поставена точка
 • Мониторинг на часови за ладење на единицата за ладење
 • Информации за позиција на GPS во реално време
 • Аларми на единицата за температура и ладење
 • Постојано известување на веб-страница
 • Фаќање на податоци кога нема GPRS покриеност
 • Повеќејазична веб-страница
 • Само-администрација на порталот
 • Прилагодлива графика и извештаи


Додатоци

 • Автоматска СМС-служба или е-пошта за предупредување
 • Европска услуга за картографија
 • Услуга за претходно дефинирани извештаи на Excel или PDF
 • Антена за шофершајбна или прозорец

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…