Климент Охридски 105

Струмица

+389 078 479 610

Закажете сервис

Пон - Пет: 08:00 - 16:00 Саб: 08:00 - 15:00

Ве очекуваме

Мани ДООЕЛ

После неколку години работење без фирма, во 1989 година ми се роди идејата да основам приватна фирма која ќе се занимава со одржување и сервисирање на разладни системи.
 
Моите почетоци беа сервисирање на уредите за ладење во домаќинството како и статичните комори за ладење, односно индустриските ладилници.
 
Во 1993 година за прв пат нé посетија високи претставници од Carrier Франција и тогашниот претставник на Carrier во Бугарија. Причината за нивната посета беше големата побарувачка на резервни делови од Carrier за потребите на сервис МАНИ.
Тоа претставуваше прв таков сервис за сервисирање на транспортни ладилни системи отворен во Македонија.
 
Во 1995 година се ориентиравме само кон поправка на транспортни разладни уреди. Од тогаш па до денес нашата компанија има постигнато високи цели во работењето. Од тројца вработени во 1995 година, денес нашата фирма брои 35 вработени, од кои 20 се квалификувани сервисери кои имаат повеќе дипломи од земјата и странство, за нивното познавање во областа на механиката и ладењето во транспортот.

Зошто да нé изберете нас ?

 

  • 24/7 Сервисна поддршка

  • Навремено сервисирање 99%

  • Решени дефектажи

  • Индивидуализирање на планови

  • Широка сервисна мрежа во цела Европа

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани ДООЕЛ е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…

 Авторизиран сервис центар

Ретест станица

FRC и Pharma сертификат

Овластен претставник

 Авторизиран сервис центар

Зошто МАНИ ДООЕЛ

Контакт

Локација