Климент Охридски 105

Струмица

+389 078 479 610

Закажете сервис

Пон - Пет: 08:00 - 16:00 Саб: 08:00 - 15:00

Ве очекуваме

Мани ДООЕЛ е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина.

Carrier Transicold развива системи за ладење што ги исполнуваат овие барања и тесно соработува со различни засегнати страни.
• 15 интегрирани дистрибутивни компании
• 39 независни дистрибутери
• Повеќе од 600 сервисни центри
• 1700 специјалисти за поправка
Главното седиште на Carrier Transicold Europe е со седиште во Руил – Малмајсон. Главните производни единици се во регионот Руан (Франција), каде се произведува целиот спектар на системи за ладење.

Please select a Depicter slider

 Авторизиран сервис центар

Ретест станица

FRC и Pharma сертификат

Овластен претставник

 Авторизиран сервис центар

Зошто МАНИ ДООЕЛ

Контакт

Локација